zondag 28 augustus 2011

Mijn muzen!



Deze twee dametjes geven mij de inspiratie.
 De twinkeling in hun oogjes
 Een glunderende lach op die kleine smoeltjes.
 Daar doe ik het voor!


Op google heb ik naar afbeeldingen gezocht voor 'n snorretje en 'n mondje. Ik heb ze uit foam geknipt en daarna geperforeerd. De rietjes waren voor de kleine dametjes en heertjes op het verjaardagsfeest.

donderdag 25 augustus 2011

Traktatiezakjes maken

In de vakantie is ons dametje 5 jaar geworden.!
Voor de kindjes die op haar feestje kwamen hebben we zelf de traktatiezakjes gemaakt. De dametjes vonden het prachtig om mee te mogen helpen.

Voor het zakje gebruikten we 'n langwerpige envelop, het flapje plak je dicht en aan de smalle zijde knip je er 'n klein strookje af. Doormiddel van 'n golfjesschaar maak je het nog sierlijker.

De dametjes hebben eerst de enveloppen mogen stempelen en dat hebben ze gedaan met de gum dat op de achterkant van 'n potlood zit. Ik kwam op het idee via deze site.

Na het stempelen ben ik de enveloppen gaan vouwen, en die uitleg vond ik weer op deze site. Daar staan trouwens nog veel meer leuke ideetjes op!

We hebben de zakjes gevuld en vervolgens dichtgeplakt met 'n leuke sticker erop die ik heb besteld bij www.kidsoftheworld.nl

dinsdag 23 augustus 2011

Nieuwe Blog!

Hallo!

Wat leuk dat je komt kijken op mijn nieuwe blog!
sugarsweetstuffbymissbee.blogspot.com was mijn eerste blog, deze is trouwens nog steeds te bekijken.
Ik was niet meer tevreden over de naam, het is nog al 'n mond vol!
En ik had weer eens zin in 'n andere look.

Je kan nu ook mijn blog volgen via email,  je kunt je in de rechterbalk daarvoor aanmelden. Je ontvangt dan 'n mail zodra ik 'n nieuw bericht heb geplaatst.

Ik kijk weer uit naar leuke reacties, gewelige tips en hippe inspiraties!

B...